sunnuntai 1. elokuuta 2010

Hääkarkkirasia paikkakorttina

Hääkarkkirasia toimii meidän häissämme paikkakorttina. Tällaisen mallin askartelin tänään pitkien tulitikkujen laatikosta.


Laatikkoon tulee sisälle karkkien lisäksi sitaatti jostakin suomifilmistä. Tässä esimerkki:


9 kommenttia:

  1. Tosi kaunis toteutus. Näpertelyä tulee, mutta lopputulos on varmasti vaivan arvoinen.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis rasia!

    VastaaPoista
  3. Onpa valtavan ihana idea! Todella kaunis!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Suurimmaksi ongelmaksi taitaa muodostua tulitikkuaskien löytäminen. Tuossa lähi-Cittarissa tikkuaski maksoi 60 senttiä eli sadan hengen tikkuaskeista saisi pulittaa 60 euroa. Nyt täytyy alkaa metsästää halpoja tikkuaskeja tai sitten joutuu askartelemaan nekin itse.

    VastaaPoista
  5. Meillä oli myös tikkurasiat hääkarkkirasioina. Ne oli päällystetty käsintehdyllä paperilla ja niissä oli pikkuinen perhosfiguuri! Meinasin kanssa että olisi tuollain nimikoinut ne mutta, päädyinkin sitten tekemään erilliset paikkakortit.. Niitä pienempiä rasioitahan myydään ihan blancona 10kpl/2€ esim sinellissä ja tiimarissa.

    VastaaPoista
  6. Aika kiirehän sulla varmaan tulee olemaan, niissä on loppupeleissä aika homma, mutta pyydät jonkun apuun niin sujuu sujakammin! ;) Ja kyllä se lopputulos sitten on vaivan arvoinen!

    VastaaPoista
  7. Noita pieniä tulitikkuaskeja ajattelin myös, mutta niihin ei oikein sovi karkkia eikä sitaatit. Järjestän tuossa parin viikon päästä askartelutalkoot, joihin mieskin haluaa kuulemma osallistua, joten yksin ei tarvitse kaikkea askarrella.

    VastaaPoista
  8. Meneehän niihin pieniinkin sitaatit esim rullattuna, ja meidän pienissä rasioissa oli alku-karkki, ei mikään pienin mahdollinen.. ja pieni lauseenpätkä rullattuna... ;)

    VastaaPoista
  9. Kauniita kauniita! Hyvä idea. enkä malta odottaa että pääsen askartelupuuhiin. hihii. Sellaisia ogigamirasioita on ihan helppo taitella, jos tulee pulaa rasioista. (tosin minä kun on vähän sellainen kolmiuloitteiset jutut haastaviksi kokeva tapaus niin en osaa tehdä kuin neliopohjaisen, mutta varmasti joku ajattelemaan kykenevä osaa tehdä tuollaisen tikkuaskin muotoisen). Ja ajattele. Jos ostat kaikki lähikaupan tikut, ei teidän tarvitse enää ikinä tulitikkuja ostaakaan! Rouva Repolainen

    VastaaPoista