sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Paikkaa seremonialle

Kävimme eilen etsimässä hääjuhlapaikkamme läheisyydestä paikkaa seremonialle. Olisi nimittäin mahtavaa löytää joku hieno paikka, jossa seremonia suoritettaisiin. Uskonnottomalle seremonialle kun ei ole valmiiksi olemassa sopivaa paikkaa.

Ainoa hyvä vaihtoehto, jonka löysimme, on Taidekeskus Purnu Orivedellä. Kävimme pihalla kuikuilemassa, ja siellä näytti ainakin olevan esiintymislava ja katsomo. Paikka ei kuitenkaan ollut vielä auki, joten emme tietystikään tiedä, onko sitä mahdollista vuokrata seremoniaa varten. Toiseksi seremoniapaikassa täytyy olla myös hyvät sisätilat siltä varalta, että hääpäivämme on sateinen.

Täytyy siis soitella tuonne Purnuun ja kysellä, onnistuisiko seremonia siellä. Jos ei onnistu, seremoniapaikka on sama kuin juhlapaikkakin. Sekin on ihan hyvä vaihtoehto.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen pähkäillyt saman asian kanssa. Meidän siviilivihkiminen järjestetään Joensuussa 2012 ja olen kovasti mietiskellyt tuota paikkaa. Haluaisin suuren ja juhlavan tilan ja hienot puheet ihan vaikka vain sen takia, että saisivat sukulaistädit nähdä, että homma hoituu näinkin :D Vakavasti ottaen, olen miettinyt vihkimisen järjestämistä jollakin luonnonkauniilla paikalla. Sitä sitten oltaisiin sään armoilla... Myös istumapaikkojen ja äänentoiston järjestämisessä saattaisi olla vaikeuksia. Täytyy vielä miettiä...

    VastaaPoista
  2. Joku kaunis luonnonpaikka olisi tosiaan mahtava, mutta sellaisten löytäminen on yllättävän vaikeaa! Mekään emme tunne tuota Oriveden seutua, joten on aivan mahdotonta yrittää itse keksiä jotakin kivaa paikkaa. Ja tosiaan tuo sääongelma siinä kuitenkin on.

    Saa nähdä. En ole vielä saanut aikaiseksi soittaa tuonne Purnuun.

    VastaaPoista