keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hääkengät

Haluaisin hankkia häihin sellaiset kengät, joita voisi pitää jalassa myös häiden jälkeen. Tuntuisi nimittäin järjettömältä ostaa kengät vain yhden päivän käyttöä varten. Hääkenkien olisi tietysti myös syytä olla hyvät kävellä, joten kengälle on todella paljon vaatimuksia.

Haaveilen Minna Parikan ihanista sydänkuvioisista kengistä. Esimerkiksi nämä Ava-merkkiset puuteri-valkoiset kengät vievät sydämeni. Rahapuoli näissä kuitenkin vähän mietityttää. Kengät nimittäin ovat kuitenkin yksi paikka, jossa voisi säästää rahaa. Tosin minä säästän rahaa häämekossa, jonka teen itse. Eikö siis olisi mahdollista satsata suomalaisen suunnittelijan laadukkaisiin kenkiin?

Kuvassa Minna Parikan Ava. Katso lisää tietoja täältä.

5 kommenttia:

  1. Löysin omat hääkenkäni netin hääkirppikseltä hintaan 5€ (maksoin 10€, mutta kaupat tehtyämme myyjä halusi lähettää toisetkin kengät kaupan päälle:) Varsinaisten kenkien lisäksi löysin suuresta sekatavaratalosta tekonahkaa olevat supermukavat valkoiset kengät hintaan 18€.

    Hääkirppis: http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showforum=164

    VastaaPoista
  2. Heh, minä maksoin hääkengistäni 300 euroa ja ostin ne sillä perusteella, että käytän niitä juhlissa vielä monta kertaa. Ja onhan se kiva, että häämatkalla on jotkut tyylikkäät jalkaanlaitettavat!

    Seurailen sun kivaa blogia!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Mukava kuulla, että joku jo käy lukemassakin näitä kirjoittelujani. Olen kyllä tullut siihen tulokseen, että hääkengät saavat maksaa. Tarkoituksena on kuitenkin tehdä morsiuspuku omin voimin, joten siinä säästän sitten puolestaan rahaa.

    VastaaPoista
  4. Minulla on hyvin samantapaisia ajatuksia hääpukeutumisesta. Jalkaan haluaisin Parikat, päälle itse tehdyn mekon. Ajattelen kengistä samoin kuin sinä ja Sara, eli kun ei osta "morsiuskenkiä" (siis sellaisia tietynmallisia valkoisia satiinisia) niin kengille tulee paljon käyttöä häiden jälkeenkin. Lisäksi, koska morsiuspukuni tulee maksamaan todnäk reilusti alle satasen, voin huoletta laittaa 250 e kenkiin. Sulhasenikin suhtautui asiaan varsin rauhallisesti, etenkin juteltuaan samoihin aikoihin naimisiin menevän kaverinsa kanssa jonka morsion pelkkä puku maksaa 1500 e. :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos Liisa! Mukava kuulla, että muutkin ovat sitä mieltä, että perusteluni on järkevä. Täytyy varmaan lähteä piakkoin käymään Helsingissä kurkkaamassa Parikan liikkeeseen. Ihan katsomaan vaan. ;)

    VastaaPoista