maanantai 29. maaliskuuta 2010

Morsiuspukuidea

Minulla on tarkoituksenani tehdä morsiuspukuni itse. Päässäni on jo idea siitä, millainen mekosta tulee, mutta konkreettinen toteutus on vielä toistaiseksi aivan alkutekijöissään.

Morsiuspukuni noudattaa oikeastaan kahta hääteemaamme: kierrätys ja pitsi. Tarkoituksenani on käyttää vanhoja pitsejä, jotka ovat lähinnä mummoni ja isotätini virkkaamia. Mekon kangas tulee varmaankin olemaan harmahtavaa pellavaa ja pitsejä tulee sekä vyötäröön (joka on empire-linjainen) että helman etupuolelle. Pääntie on aika varmasti off shoulders -tyyppinen tai halterneck. Hankala selittää ilman kuvaa, mutta sellaista ei vielä valitettavasti ole muualla kuin minun päässäni.

Sulhasen puvussa tätä teemaa noudattaa todennäköisesti pellava-pitsi-nenäliina.

Häitä seuraavana päivänä aiomme vielä pyytää lähimpiä ystäviä ja sukulaisia kanssamme lounaalle. Seuraavan päivän tilaisuutta varten tarkoituksenani on tehdä morsiuspukua noudatteleva arkisempi lyhyt mekko tai hame samoista materiaaleista.

Saa nähdä, kuinka minulle käy! Ehkä joudun vielä paniikissa lähtemään morsiuspukukaupoille, jos hankkimistani materiaaleista ei muotoudukaan kaunis morsiuspuku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti