lauantai 12. kesäkuuta 2010

Kutsukortteja

Olen vihdoin saanut tehtyä kaksi kutsukorttimallia, joista en osaa päättää, kumpi on parempi. Teidän lukijoiden tehtävänä on äänestää mielestänne parempaa korttia. Lukisin mielelläni myös muita kommentteja korttimalleista. Sulhanen kannattaa muuten kutsukorttimallia numero 2.



Malli 1.



















Malli 2.

















Älkää välittäkö korteissa olevista tuhruista. En viitsinyt käyttää mallikappaleisiin täysin puhtaita papereita. Oikeat kortit tehdään toki sitten töhryttömistä papereista.

8 kommenttia:

  1. Mielestäni ehdottomasti tuo kutsukortti nro 1! Tuo valkoinen pala tuossa kutsusanan alla sopii siihen hyvin!

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti kutsukortti nro.1! On ainakin mun mielestäni paljon selkeämpi, ja siistimmän näköinen.

    VastaaPoista
  3. Minunkin mielestäni ykkönen on parempi. :)

    Heh, minunkin ensimmäisissä kutsuluonnoksissani oli virkattua puuvillapitsiä. :D Tosin nyttemmin idea on hyllyllä toisen jutun tieltä.

    VastaaPoista
  4. Liisa: Kannattaakohan meidän edes suunnitella häitämme erikseen, jos niistä on kuitenkin tulossa täysin identtiset? Voitaisiin jakaa hommia, niin molemmat pääsevät puolet helpommalla. :)

    Kiitos kommenteista! Lisää lisää. Ja laittakaa hyviä perusteluja, jos haluatte tuon sulhon puolellenne. Sitäkin kun täytyy kuitenkin näissä jutuissa kuunnella.

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään enemmän numerosta 2! :) Se on sirompi ja hennompi. Tuo toinen räjähtää jotenkin silmille ja tulee hieman töks-vaikutelma. Toki ei sekään paha ole.

    VastaaPoista
  6. se kakkonen on jotenkin vähän liiankin yksinkertainen, ekassa on jotain ekstra-jujua! :)

    VastaaPoista
  7. Kallistun kanssa ykköseen. Kakkonen kaipaa mielestäni hieman jotain lisää.. Ehkäpä jos teksti olisi isommalla tai toisella värillä.

    VastaaPoista
  8. Ykkönen, siinä kutsu sana erottuu, toisin kuin kakkosessa, jossa silmä kiertää hetken, ennenkuin löytää tekstin.

    VastaaPoista