keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Rääppiäiset

Aiomme järjestää läheisimmille häävieraille "rääppiäiset" häitä seuraavana päivänä tamperelaisessa Ravintola Kahvillassa. Haluamme saada vielä tilaisuuden viettää aikaa ystävien kanssa seuraavanakin päivänä ja pieni kahvittelutuokio sopii siihen mainiosti. Minulla on kuitenkin pieni pulma: Aion laittaa kutsukorttien liitelappuseen mukaan myös kutsun rääppiäisiin. Kuinka voisin muotoilla nätisti sen, että emme aio enää rääppiäisissä tarjota juomisia taikka syömisiä, vaan jokaisen olisi tarkoitus maksaa itse omat syömisensä ja juomisensa.

Tämänhetkinen versio kuuluu: Kahvillasta voitte halutessanne ostaa erilaisia syömisiä ja juomisia. Onko tuo teidän mielestänne tökerö?

7 kommenttia:

  1. Koitin kovasti miettiä, mutten keksinyt sulavampaakaan tapaa, monta tökerömpää sen sijaan. Kun painottaa sitä että haluamme nähdä teitä rakkaita ystäviämme vielä toisenakin päivänä, niin ei tuommoinen mitenkään tökeröä voi olla.

    VastaaPoista
  2. En usko että kukaan edes odottaa kestityksiä, sehän vasta hullua olisi! Ja muista nyt että kutsut sinne ystäviä, et ketään sellaista joka loukkaantuu moisesta, tulkitsee pilkkuja tai muutenkaan suhtautuu pahansuovasti... T:Tiiatuulia

    VastaaPoista
  3. Tiiatuulia: Olen varmaan lukenut liikaa nettipalstoja, kun olen varma, että kaikesta voidaan loukkaantua. :) Kohta lähtee muuten kutsutkin törkeästi kakkosluokan (!) postina.

    Olet kyllä oikeassa. Ystäviähän sinne on tulossa. Enkä kyllä usko noiden sukulaistenkaan olevan kamalan helposti loukkaantuvaa sakkia. Täytyy varmaan unohtaa nuo nettipalstailijat.

    VastaaPoista
  4. Hauska idea. Itsekin olen miettinyt, että seuraavana päivänä voisi mennä perheen kesken vaikka brunssille, ettei häiden juhlinta nyt sentään rajoittuisi ainoastaan yhteen päivään. Onhan kyse kuitenkin sen verran tärkeistä juhlista!

    VastaaPoista
  5. Älä kutsu rääppiäisiksi, jos pitää itse maksaa. Rääppiäiset kun tarkoittavat sitä että syödään edellisestä illasta jääneet eikä osteta rahalla uusia.

    VastaaPoista
  6. Siksi kutsunkin niitä "rääppiäisiksi". Toivotaan nyt kuitenkin, että kutsun saaneet ymmärtävät, mistä on kyse, eivätkä aivan kamalasti loukkaannu meille.

    VastaaPoista
  7. Ehkä voit keksiä niille vielä jonkun muun nimen kuin "rääppiäiset" ! ?

    VastaaPoista